Welkom bij HANGAR58, één van de meest unieke evenementenlocaties in de Euregio.  De verrassende  combinatie  van  een  hedendaags multifunctioneel  gebouw  in  een  historisch  en  authentiek  kader zal  ongetwijfeld  indruk maken op uw genodigden. Neem contact op met gastvrouw Ingeborg om uw persoonlijke wensen te bespreken. 

Hypermodern in een historisch kader

HANGAR58 dankt haar unieke karakter aan haar ligging aan de rand van het domein Bokrijk en aan het ecologische karakter van haar ontwerp. Een grote, opengewerkte glaspartij geeft vanuit de zaal zicht op ‘De Oude Stad’ van Bokrijk. Dit zorgt voor een feeërieke sfeerzetting wanneer de stad ’s avonds wordt verlicht. Overdag zorgt de directe toegang tot het Openluchtmuseum en het domein Bokrijk voor een brede waaier aan recreatie en animatie. 

Ecologisch

HANGAR58 is in alle opzichten een ‘groen’ gebouw. Van bij het eerste ontwerp ijverden opdrachtgever en architectenbureau voor een zo ecologisch mogelijk project. Dat resulteerde onder andere in extra inspanningen voor de waterzuivering waarvoor gebruik gemaakt wordt van het nabijgelegen rietveld. Zonnepanelen op het platte dak, goed voor een oppervlakte van 1500 m², zorgen voor een groene stroomvoorziening. Doordat het gebouw letterlijk ‘ingegraven’ ligt in de heuvelwand, wordt het ook letterlijk een ‘groen’ gebouw dat als het ware verdwijnt in het landschap. Hieronder ziet u de huidige rapportage van onze zonnepanelen. Hier maken we het verschil.

Flexibel en all seasons

HANGAR58 biedt plaats tot 2.000 personen maar kan ook flexibel worden  gebruikt voor intiemere feesten. Plant u een groter evenement? Geen nood, de omvang  van  de  locatie,  het  gezellige marktplein en  de gewelfde  kelders bieden  tal  van uitbreidingsmogelijkheden.  Bovendien  bevindt  de  site  zich  op  het domein  Bokrijk,  naast  het Openluchtmuseum, voor een bijkomend breed aanbod aan recreatie en animatie.

HANGAR58 is de enige all seasons evenementenlocatie in de regio, waar een stad exclusief de uwe is.  Een droomlocatie  voor  úw  onvergetelijk  evenement,  wat  u ook  te  vieren,  te  presenteren  of  te communiceren heeft. Neem contact met ons op, samen zetten we een uniek event neer. 

BOKRIJK

De unieke locatie van HANGAR58 biedt uiteraard tal van mogelijkheden voor de uitbreiding van uw feesten en events. De Oude Stad is een exclusieve uitvalsbasis voor een bezoek aan het openluchtmuseum of de tentoonstelling de Sixties. 

Bereikbaarheid

HANGAR58 biedt een aparte parking voor ruim 700 wagens (uitbreidbaar tot 2000 wagens!), ideaal voor een persoonlijk onthaal.

Bekijk hier de technische fiche van HANGAR58.

Bekijk hier het grondplan van HANGAR58.