Professionele events en -party's

Voor uw beurs, klantenevent of personeelsfeest is HANGAR58 een gedroomde locatie. De site biedt plaats tot 2.000 personen maar kan ook flexibel worden  gebruikt voor intiemere feesten. Plant u een groter evenement? Geen nood, de omvang  van  de  locatie,  het  gezellige marktplein en  de gewelfde  kelders bieden  tal  van uitbreidingsmogelijkheden.  Bovendien  bevindt  de  site  zich  op  het domein  Bokrijk,  naast  het openluchtmuseum, voor een bijkomend breed aanbod aan recreatie en animatie.

In HANGAR58 kan u bovendien gebruikmaken van onze exclusieve videomappingstechnologie. Projecteer uw beelden, logo's en boodschappen op de huizen van de oude stad. Uniek in België! Vraag ernaar bij uw gastvrouw.  I Bekijk hier de voorstelling van onze videomappingstechnologie. 

HANGAR58 is de enige all seasons evenementenlocatie in de regio, waar een stad exclusief de uwe is.  Een droomlocatie  voor  úw  onvergetelijk  evenement,  wat  u ook  te  vieren,  te  presenteren  of  te communiceren heeft. Neem contact met ons op, samen zetten we een uniek event neer. 

Exclusieve huwelijkslocatie

Op zoek naar een eigentijdse, ecologische locatie voor de dag van uw leven? HANGAR58 biedt een uniek kader, in de oude stad van Bokrijk maar tegelijk hypermodern en volledig naar uw wensen moduleerbaar. De ruime parking en uitstekende liging maken HANGAR58 tot één van de uitzonderlijkste eventlocaties van de regio. Neem contact op met uw gastvrouw bij HANGAR58, samen bekijken we wat mogelijk is. 

Onvergetelijk communiefeest in Bokrijk

Voor de allerkleinsten (en groteren) is HANGAR58 een ideale uitvalsbasis. Het nabijgelegen domein Bokrijk biedt tal van animatiemogelijkheden en maakt HANGAR58 de gedroomde locatie voor uw communie- en andere feesten. Vraag naar onze formules bij uw gastvrouw. 

Bekijk onze communieformule op 1 en 5 mei 2016.